• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

/exchange\ redirect causes HTTP 401

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> /exchange\ redirect causes HTTP 401 Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
/exchange\ redirect causes HTTP 401 - 21.Jun.2007 9:44:36 AM   
haraldf

 

Posts: 5
Joined: 18.Oct.2006
Status: offline
Hello,

I've established a redirect from https://owa.website.com/ to https://owa.website.com/exchange using the Path section of the rule (/Exchange\) and I'm wondering why I need to supply my user credentials if I access https://owa.webiste.com/ and I must not when I append /exchange in my browser.

I receive:
GET 401 text/html https://owa.website.com/

Any idea where the different behaviour comes from? Of course, HTTP code 401 indicates that I'm not authorized. When I append /exchange I receive HTTP code 302 followed by 200 (Success).

Regards,
haraldf
Post #: 1
RE: /exchange\ redirect causes HTTP 401 - 21.Jun.2007 11:24:00 AM   
marcus2v

 

Posts: 78
Joined: 28.Oct.2001
From: Reading, UK
Status: offline
Hi,

Have you applied this patch? :

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=82B717CE-5B63-4098-8425-BBF4A5B7E09C&displaylang=en

It says it relates to Exchange 2007 but it affects publishing other versions via ISA 2006 too.


(in reply to haraldf)
Post #: 2
RE: /exchange\ redirect causes HTTP 401 - 22.Jun.2007 4:39:53 AM   
haraldf

 

Posts: 5
Joined: 18.Oct.2006
Status: offline
Yes, I applied this patch to get the redirection working. And it works but with the credentials issue. I've no idea why I need to supply credentials only when ommiting the /exchange path...

(in reply to marcus2v)
Post #: 3
RE: /exchange\ redirect causes HTTP 401 - 31.Jul.2007 8:20:31 AM   
haraldf

 

Posts: 5
Joined: 18.Oct.2006
Status: offline
Hello,

I fixed the issue :-) The primary ISA proxy (also hosting the CSS) was installed a while ago. I also setup http to https redirection as well as / path to /exchange path redirection.
In ISA 2006 a patch must be applied before the /exchange path redirection works.

When I setup the second ISA proxy I forgot to install this patch. As this redirection is done by the Webproxy (I assume) the error was raised.

Just for your info :-)

Regards,
haraldh

(in reply to haraldf)
Post #: 4

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> /exchange\ redirect causes HTTP 401 Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts