• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Cache not working on client?

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2004 Cache] >> General >> Cache not working on client? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Cache not working on client? - 24.Dec.2004 4:01:00 AM   
Guest
i have isa 2004 it is working fine but when the client browse any web side then instead of giving the web side from cahce it is directly giving it from internet means cache is not working plz help tell the as many as possible solutions plz help thanks
  Post #: 1
RE: Cache not working on client? - 24.Dec.2004 4:00:00 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Samad,

The ISA firewall respects the cache control headers provided by the Web site.

What actually indicates that the "caching is not working"?

Thanks!
Tom

(in reply to Guest)
Post #: 2
RE: Cache not working on client? - 27.Dec.2004 3:31:00 PM   
ski737

 

Posts: 5
Joined: 29.Nov.2004
From: TN
Status: offline
Samad,
I bought the book and still can't figure it out. I am running ISA 2004 single nic cache/proxy mode. Weekly stat report show "info not available" for cache stats. Tried all 'fixes' changing permissions on the root directory of my W2K server box. Created cache on different drives, Still no go. About given up hope will rebuild on Windows 2003 box. Let you know how that goes.

(in reply to Guest)
Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2004 Cache] >> General >> Cache not working on client? Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts