• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Cannot ping some domain servers and clients from DirecAccess Client

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Forefront Unified Access Gateway 2010] >> DirectAccess >> Cannot ping some domain servers and clients from DirecAccess Client Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Cannot ping some domain servers and clients from DirecA... - 30.Sep.2013 11:14:32 AM   
spadge007007

 

Posts: 1
Joined: 30.Sep.2013
Status: offline
UAG 2010 Server with 2 consecutive public IP address.
Test DA Client is connected via Teredo

At the moment DirectAccess appears to be working but I'm having a problem pinging some of our internal servers from a DA client. I can ping and connect to shares on servers running Windows Server 2003 SP2 without a problem. However, I am unable to ping or connect to shares on servers running Windows Server 2008 R2 and 2012 Standard.

This is not consistent behaviour as I can ping and connect to some Server 2008 R2 machines both physical and Virtual (running VMWare ESXi v5.1).

When I ping servers / workstations the 6to4 address is displayed but the ping times out.

I have trawled Google attempting to find out an answer with no luck.

Any pointers would be greatly appreciated.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Forefront Unified Access Gateway 2010] >> DirectAccess >> Cannot ping some domain servers and clients from DirecAccess Client Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts