• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Exchange 07 OWA requierd domain\user

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> Exchange 07 OWA requierd domain\user Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Exchange 07 OWA requierd domain\user - 22.May2007 12:38:32 PM   
NasdaqProphet

 

Posts: 1
Joined: 22.May2007
Status: offline
My internal OWA site does not require this.  It accepts userid and no domain.

I have published the rule and it works fine.  the only problem I am having is users are forced to put in the domain\username

On my listener properties I have defined HTML FBA, then under advanced I have populated authentication domain and I have also tried it without this.  ISA is a domain member.

If I hit OWA from inside the network I do not have to define the domain.

Also to note if I incorrectly enter the user info once, the second time I see the logon screen I DO NOT have to enter the domain for login.  This is only on the ISA published site.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> Exchange 07 OWA requierd domain\user Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts