• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

ISA 2000 all protocols ok but no HTTP

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> ISA 2000 SBS >> ISA 2000 all protocols ok but no HTTP Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
ISA 2000 all protocols ok but no HTTP - 6.Aug.2005 2:44:00 PM   
Fett

 

Posts: 18
Joined: 19.Jul.2003
From: UK
Status: offline
Hi all,

I have just configured MS Small Business Server Premium which comes with ISA Server 2000. I have gone through the various wizards and configured ISA server, now email, msn messenger and various other services are all working with the clients fine APART from accessing websites. I can successfully ping www.bbc.co.uk from any client machine, it resolves and responds.

I have created a rule that essentically allows everyone access to anything any time but still nothing.

Any ideas?

Thanks

Bob
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> ISA 2000 SBS >> ISA 2000 all protocols ok but no HTTP Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts