• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

ISA Server not logging streaming audio and newsgroup bandwidth right.

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Firewall] >> Logging and Reporting >> ISA Server not logging streaming audio and newsgroup bandwidth right. Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
ISA Server not logging streaming audio and newsgroup ba... - 14.Jan.2009 11:19:04 AM   
traxxton

 

Posts: 1
Joined: 14.Jan.2009
Status: offline
For reporting I have ISA Server creating a report, GFI Webmonitor, and internet access monitor by Redline Software installed. The ISA Server logs are being saved in W3C format.

My problem is that streaing audio (going to WMLS11B internet radio's) and newsgroup bandwidth is not showing up right. Out of the three report programs some will show the streaming audio, some wont, and each will have different numbers for bandwidth. Newsgroup bandwidth does not show up at all.

Do I have a setting wrong? Or something else?
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Firewall] >> Logging and Reporting >> ISA Server not logging streaming audio and newsgroup bandwidth right. Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts