• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Internet Explorer lags while loading certain sites.

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2004 Cache] >> General >> Internet Explorer lags while loading certain sites. Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Internet Explorer lags while loading certain sites. - 23.Sep.2004 2:17:00 PM   
SwAsH

 

Posts: 1
Joined: 23.Sep.2004
Status: offline
We did install ISA Server 2004 today as a single NIC web proxy/cache. Everything works great except for one tiny annoying thing that we do experience with certain sites.

When our clients (mostly Windows XP with SP2 and Internet Explorer) do access some sites the browser freezes for 2-10 seconds. I've noticed that it happens when you surf to a site with lots of banners, for instance http://www.aftonbladet.se which is one of Swedens most popular news papers online.

Anyone with suggestions how to solve this problem?
Post #: 1
RE: Internet Explorer lags while loading certain sites. - 23.Sep.2004 4:26:00 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Swash,

The site comes up immediately and fast for me. Have you tried installing a second NIC in the ISA firewall? You'll get 100X more security than what you have now and a lot better performance.

What's not to like about that?

Thanks!
Tom

(in reply to SwAsH)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2004 Cache] >> General >> Internet Explorer lags while loading certain sites. Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts