• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Logging problem URI not being logged

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2004 Firewall] >> Logging and Reporting >> Logging problem URI not being logged Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Logging problem URI not being logged - 6.May2006 5:03:16 PM   
wtholmes

 

Posts: 12
Joined: 10.Oct.2001
From: Ithaca
Status: offline
Hello,

I am logging to SQL server and the URI field is not being logged. The other fields are all being logged. If I go to text file logging the URI is included.  I used the supplied SQL file to setup the log tables. This is ISA 2004 SP2. And ideas on this?

Thanks

Bill
Post #: 1
RE: Logging problem URI not being logged - 10.Jul.2006 2:21:53 AM   
NoneAndOne

 

Posts: 11
Joined: 5.Jan.2006
Status: offline
Did you manage to fix this, if you have I'd like to hear about it?  If not, I read in another thread (can't remember where) that this is due to installing SP2 on ISA 2004 and Microsoft haven't so much as gotten as far as acknowledging the problem yet, so you could be waiting a while...

(in reply to wtholmes)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2004 Firewall] >> Logging and Reporting >> Logging problem URI not being logged Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts