• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Move ISA 2006 to New VMHost - NIC Issues

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 General] >> Installation and Planning >> Move ISA 2006 to New VMHost - NIC Issues Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Move ISA 2006 to New VMHost - NIC Issues - 26.Aug.2012 2:29:19 PM   
gregwilkerson

 

Posts: 4
Joined: 14.Mar.2010
Status: offline
Hi all,

I'm decommissing a vmhost. I have moved the ISA Server via WMWare's standalone converter from the old host to the new host. I can't seem to get the new host nics (one internal, one external) to function on the ISA Server. I don't think it's a VM issue as the other VMs have no trouble using either NIC. So, I'm beginning to think this is someone regarding ISA Server network config and the NICs. I can't find settings to associate a NIC with the particular network in ISA Server. Where do I set that up? Or, do I just need to delete my internal and external networks on the new VM and rebuild them?

I'm confused,

Greg
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 General] >> Installation and Planning >> Move ISA 2006 to New VMHost - NIC Issues Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts