• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA Page Display Errors

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> OWA Page Display Errors Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA Page Display Errors - 13.Sep.2006 5:10:18 PM   
megastream

 

Posts: 3
Joined: 13.Sep.2006
Status: offline
I have sucessfully installed ISA2006 with SSL with BASIC authentication.

Once the user has sucessfully logged on, the OWA display opens the MAILBOX for the user showing all emails.

However towards the end of page display on error appears in Yellow Triangle :- Done with Errors on Page.

Double clicking on the error shows the following :-

Line 175
Char 1
Error Object Expected
Code 0
URL https://my_Domain_Name/Exchange/ssladmin/Inbox/?Cmd=contents

There approx 3 of these errors, Althought the browser window shows the emails the VIEW Pane does not display the email.

Browser is Explorer V6.
Post #: 1
RE: OWA Page Display Errors - 17.Sep.2006 3:17:10 AM   
alans

 

Posts: 67
Joined: 8.Mar.2006
Status: offline
Does it work on the Exchange server? by going to http://exchangservername/exchange. If not then you have a problem with the IIS installation usually happens when upgraded to windows server 2003 SP1 and IIS gets installed afterwards and the administrator uses the Windows 2003 server CD without SP1.

So far only way to fix is remove Exchange then remove IIS reboot server. Install IIS using the SP1 CD and the Exchange

Regards,

Alans

(in reply to megastream)
Post #: 2
RE: OWA Page Display Errors - 17.Sep.2006 5:13:35 AM   
megastream

 

Posts: 3
Joined: 13.Sep.2006
Status: offline
Yes, it works perfectly ok when you type http://exchangeservername/exchange from the Internal LAN NETWORK 172.16.x.x and onthe Actual ISA 2006 server which sits in the DMZ network 192.168.x.x just before our public facing Main Firewall.

Network traffic is encrpyted between the Public firewall and the DMZ ISA 2006 with BASIC authentication.  Bridging network traffic between the DMZ ISA 2006 and the Internal LAN EXCHANGE server is done via HTTP. incidently the ISA 2006 server has a single NIC card.  I have published the OWA to except both INTERNAL & EXTERNAL network traffic.

As I have mentioned it works perfectly ok without any page corruption on the ISA 2006 server and any client PC on the Internal network if I type http://exchangeservername/exchange but NOT htttps://publicname/exchange from ISA 2006 server or from any PC on the LAN or Public internet PC.

Whatsmore I have uninstalled ISA 2006 and replaced with ISA 2004 - Still no Different

Server OS is Windows 2003 R2,

(in reply to alans)
Post #: 3
RE: OWA Page Display Errors - 17.Sep.2006 11:09:34 AM   
alans

 

Posts: 67
Joined: 8.Mar.2006
Status: offline
Try to put the certificate with the public name on the Exchange server and get ISA to bridge back to the exchange server with HTTPS.

Make sure that the ISA server resolves the public name to your exchange server and not the internet address using host file

Regards,

Alans

(in reply to megastream)
Post #: 4
RE: OWA Page Display Errors - 18.Sep.2006 12:04:23 PM   
megastream

 

Posts: 3
Joined: 13.Sep.2006
Status: offline
Brilliant.....Fantastic !

Thats it ! Now Working perfectly.

All down to certification.

Thanks Alans


Megastream

(in reply to alans)
Post #: 5

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> OWA Page Display Errors Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts