• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Performatted Values are not refelected .

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 Misc.] >> ISA Server Programming >> Performatted Values are not refelected . Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Performatted Values are not refelected . - 14.Feb.2010 10:20:09 AM   
isaserver_dev2

 

Posts: 1
Joined: 14.Feb.2010
Status: offline
Hi,

I am using per formatted classes to retrieve values on ISA server 2006.
I could see values in sync when matched with Perfmon and PerRawData for the same class on Server.

But in case of Per formatted Class this is not the case ,values are not in Sync in fact it is always Zero . This issue arises for Rate ( Per Sec ) counters.

In Short :
Perfmon continuously fetches correct values but WMI tools querying Performatted Class is always zero (0) ( Per Sec Counters).

I have verified with TMG 2010 and such issue doesn't exist. Performatted , PerfRawData and Perfmon all are in sync.

Please let me know if this is really a problem or i need to refresh some component / tool get the value correctly in ISA Server 2006 .

Thanks In Advance.

Regards
Developer.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 Misc.] >> ISA Server Programming >> Performatted Values are not refelected . Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts