• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Problem publishing Exchange 2010 OWA with precense/IM

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> Problem publishing Exchange 2010 OWA with precense/IM Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Problem publishing Exchange 2010 OWA with precense/IM - 16.Jul.2010 7:40:25 AM   
jonny.hjortland

 

Posts: 1
Joined: 16.Jul.2010
Status: offline
I have a single Exchange 2010 server with all roles: CAS, HUB, MAILBOX and UM. I have successfully published all client access features through a perimeter ISA 2006.

Afterwards i installed and configured the new presence/IM (OCS 2007 R2 Integration service) feature to enable this for my external co-workers. The problem is that this new feature seems to be broken when publishing OWA through ISA. I have tested the functionality successfully when i bypassed the ISA publishing rule and connected from an external client directly to the Exchange server.

Does anybody else have a similar issue or have information on if it is possible to publish Exchange 2010 OWA w/IM through ISA?
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> Problem publishing Exchange 2010 OWA with precense/IM Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts