• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Second Exchange Server-no external telnet

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> Server Publishing >> Second Exchange Server-no external telnet Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Second Exchange Server-no external telnet - 21.Apr.2006 5:24:09 AM   
perfectnz

 

Posts: 6
Joined: 2.May2005
From: AUCKLAND
Status: offline
Hi there - I have just installed a second exchange server and am trying to telnet to maila.microsoft.com on port 25 which will not connecting.

Email is not sending/receiving from the second exchange box and I am trying to test using the method above.

question:   The original Exchange server is working fine and was published long ago using the mail server wizard.  Do I also need to publish the second server which is using the same SMTP connector?
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> Server Publishing >> Second Exchange Server-no external telnet Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts