• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Sharepoint 2010 _vti_inf.html* error

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> SharePoint Publishing >> Sharepoint 2010 _vti_inf.html* error Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Sharepoint 2010 _vti_inf.html* error - 21.Oct.2010 2:38:49 PM   
raj312

 

Posts: 1
Joined: 21.Oct.2010
Status: offline
I am getting error related to URL  http://server:80/_vti_inf.html*  when i test the firewall rule for Share point 2010 connection on ISA server . All other path connections to SP site are fine.

Category: General error
Error details: An unexpected response was received from the server. HTTP response: 400 Bad Request
Action: Verify that the intended server is published and that virtual directories exist. Ensure that you can browse the published site directly from an internal client computer.

Any suggestions to fix this issue ?
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> SharePoint Publishing >> Sharepoint 2010 _vti_inf.html* error Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts