• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

UAG SP1 RC DirectAccess Test Lab Guide Published Today

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Forefront Unified Access Gateway 2010] >> DirectAccess >> UAG SP1 RC DirectAccess Test Lab Guide Published Today Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
UAG SP1 RC DirectAccess Test Lab Guide Published Today - 27.Oct.2010 2:18:31 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
The new Test Lab Guide: Demonstrate UAG SP1 RC DirectAccess was published today!

Check it out at:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=204993

HTH,
Tom

_____________________________

Thomas W Shinder, M.D.
Post #: 1
RE: UAG SP1 RC DirectAccess Test Lab Guide Published Today - 27.Oct.2010 6:48:42 PM   
Jason Jones

 

Posts: 4663
Joined: 30.Jul.2002
From: United Kingdom
Status: offline
Good news about OTP! ;)

_____________________________

Jason Jones | Forefront MVP | Silversands Ltd
My Blogs: http://blog.msedge.org.uk/ and http://blog.msfirewall.org.uk/

(in reply to tshinder)
Post #: 2
RE: UAG SP1 RC DirectAccess Test Lab Guide Published Today - 29.Oct.2010 10:18:37 AM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Whoo hoo!!! You bet!!

Tom

_____________________________

Thomas W Shinder, M.D.

(in reply to Jason Jones)
Post #: 3
RE: UAG SP1 RC DirectAccess Test Lab Guide Published Today - 23.Feb.2011 4:52:08 PM   
Skog

 

Posts: 1
Joined: 20.Feb.2011
Status: offline
Hi everyone, and thanks for all the resources put up here. A special thanks to Tom for your insight in the world of DA.

I have recurring problem in my Direct Access-lab. I am only able to establish the first tunnel.
I have followed the lab to the letter, exept im using my own public /29-subnet, and my client-pc is connected to a through a NAT'ed wireless router.

*I can ping Dc1 and app1 fine. UAG1 however gives a public IPV4-reply. (IMCPv6echo-GPO applid fine to UAG1)
* I don't get a Kerberos-authenticated computer certificate on my client-pc.
* I can access the shared folders on DC1 and app1 but I'm unable to reach my NLS.

I've tried the 'troubleshooting DA-guide. But i'm somewhat at a loss now. Any pointers would be very much appreciated. =)

< Message edited by Skog -- 24.Feb.2011 9:28:18 AM >

(in reply to tshinder)
Post #: 4

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Forefront Unified Access Gateway 2010] >> DirectAccess >> UAG SP1 RC DirectAccess Test Lab Guide Published Today Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts