• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Users have restart browser after page fails to load

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Web Proxy] >> Web Proxy Client >> Users have restart browser after page fails to load Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Users have restart browser after page fails to load - 22.May2008 9:22:56 AM   
ruso

 

Posts: 4
Joined: 24.Apr.2008
Status: offline
I have a 06 ISA Web proxy server (single NIC) with Websense running on VMWare.  Visiting particular sites (like stubhub.com) only while using AutoDetect (given out by our DHCP server) the page won't load.  Further browsing can't continue until the browser is restarted.  So the issue doesn't occur when you statically set the proxy.  It looks like quite a few others on this forum have experienced the issue as well.  Someone please help, I'm getting desperate!  Thanks

Ruso
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Web Proxy] >> Web Proxy Client >> Users have restart browser after page fails to load Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts