• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

connection loss

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 General] >> Installation and Planning >> connection loss Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
connection loss - 8.Nov.2011 11:10:19 AM   
idotech

 

Posts: 5
Joined: 2.Sep.2011
Status: offline
We have an ISA server 2006 in production and it is connected to a cable modem. Whenever the connection is lost, the ISA server does not reconnect, it stays offline on my external nic card. The modem is not restarting or malfunctioning, it is when the cable company is doing "maintenance" behind the modem.

I have turned off all power option settings and I, also, turned off the power option on the nic card to sleep with no activity.

To correct the problem, I manually disable the nic card and then enable it.

Is there a way to force ISA to reconnect when this event occurs?

Any ideas would be welcome.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 General] >> Installation and Planning >> connection loss Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts