• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

ISA Server Not Functioning Properly

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 Cache] >> Web Proxy Client >> ISA Server Not Functioning Properly Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
ISA Server Not Functioning Properly - 16.Dec.2003 9:25:00 PM   
jkakkar

 

Posts: 5
Joined: 17.Oct.2003
From: India
Status: offline
Hi
We are using ISA Server as a Web Proxy Server and is being installed in Integrated Mode. Since Last few days the clients are getting disconnected suddenly and I feel that there is some problem accessing the cache. The service aslo stops and restarts automatically.

Earlier I was aslo getting an issue with unable to access the cache ? Can someone please let me know how to clear the cache and also how to rectify the issue.
Post #: 1
RE: ISA Server Not Functioning Properly - 17.Dec.2003 11:16:00 AM   
Maurissio

 

Posts: 81
Joined: 26.Feb.2003
Status: offline
Use cachedir.exe (ISA tool) or the clearcache script on isatools.org to interact with or remove cache.
Regarding to proxy and fw services, have u fixed your ISA server with SP1 and FP1? Try also to download and apply these hotfixes, depending on your behaviors: http://www.microsoft.com/isaserver/downloads/default.asp

Let us know!

(in reply to jkakkar)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 Cache] >> Web Proxy Client >> ISA Server Not Functioning Properly Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts