• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Yahoo Launchcast radio not working

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 Misc.] >> ISA Server Wish List >> Yahoo Launchcast radio not working Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Yahoo Launchcast radio not working - 2.Jun.2005 12:30:00 PM   
flaquita

 

Posts: 1
Joined: 2.Jun.2005
Status: offline
Hello!
I use Yahoo v.6, but I am not able to listen the radio, and I get the message below:

400 Bad Request - The data is invalid. (13)
Internet Security and Acceleration Server

I don't understand what happened cuz I was able to hear the radio a week ago.

My network administrator told me that he hasn't do any upgrade to the ISA server, but he upgraded the proxy.

Now I'm not sure if the problem is really with the ISA server or it is the proxy. But since the message refers only to the ISA server...

How can I be sure that the ISA is not blocking the Launchcast?

Regards
Post #: 1
RE: Yahoo Launchcast radio not working - 17.Jun.2005 10:19:00 AM   
Guest
I had this problem, too. Turns out it was HTTP 1.1 settings in IE. (tools, advanced, http 1.1 settings - check use through proxy connections) After changing this setting, exit yahoo, then restart it. Should fix the problem.

microsofts solution

(in reply to flaquita)
  Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 Misc.] >> ISA Server Wish List >> Yahoo Launchcast radio not working Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts