• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Facing problem to start my LAN after ISA 2004 installation

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2004 General ] >> Installation >> Facing problem to start my LAN after ISA 2004 installation Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Facing problem to start my LAN after ISA 2004 installation - 14.Aug.2005 7:26:00 AM   
lizababu

 

Posts: 11
Joined: 4.Aug.2005
Status: offline
Hello,

I am facing a problem and let me discuss this with you. I have a domain controller which is it has 2 network interface one for the Local Area Network and another for the Internet Gateway or Proxy (ISP). Recently I have configured the domain newly and installed ISA 2004 for the internet service. Just after ISA 2004 installation my incoming/outgoing request stopped working. I couldn't even communicate with the Local Area Network. Then I have uninstall ISA 2004 everything started working fine but without that I cannot provide internet to my LAN users. I would like you to help me that how can I start my LAN users to communicate with domain and each other after installing the ISA 2004. What sort of rule I have to make to get it started at the beginning level. Onething I have clearly understood that ISA 2004 is blocking the traffic so that users are not able to communicate with the domain...how can I sort this out please help me...

Best Regards,
Wahid
Post #: 1
RE: Facing problem to start my LAN after ISA 2004 insta... - 14.Aug.2005 9:32:00 AM   
LLigetfa

 

Posts: 2187
Joined: 10.Aug.2004
From: fort frances.on.ca
Status: offline
ISA is not supported on a DC unless it is SBS.

(in reply to lizababu)
Post #: 2
RE: Facing problem to start my LAN after ISA 2004 insta... - 14.Aug.2005 10:22:00 AM   
lizababu

 

Posts: 11
Joined: 4.Aug.2005
Status: offline
yes it is SBS 2003.

(in reply to lizababu)
Post #: 3
RE: Facing problem to start my LAN after ISA 2004 insta... - 14.Aug.2005 12:56:00 PM   
ISAServerTools

 

Posts: 42
Joined: 22.Jul.2005
Status: offline
Most likely, you have installed Windows 2003 Server SP1, but not ISA Server 2004 SP1.

(in reply to lizababu)
Post #: 4
RE: Facing problem to start my LAN after ISA 2004 insta... - 14.Aug.2005 7:58:00 PM   
MRIS

 

Posts: 58
Joined: 4.Aug.2005
Status: offline
you need a rule that allows everything from trusted networks to trusted networks for everyone, no logging.

(in reply to lizababu)
Post #: 5
RE: Facing problem to start my LAN after ISA 2004 insta... - 15.Aug.2005 1:51:00 AM   
lizababu

 

Posts: 11
Joined: 4.Aug.2005
Status: offline
well....will anyone kindly tell me the rule i have to make....please tell me the details of it so that i can do the same here as i am very new on ISA 2004.

thanks

(in reply to lizababu)
Post #: 6

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2004 General ] >> Installation >> Facing problem to start my LAN after ISA 2004 installation Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts