• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

RRAS needed for RASPPPOE dail-up?

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> General >> RRAS needed for RASPPPOE dail-up? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
RRAS needed for RASPPPOE dail-up? - 18.Feb.2001 11:57:00 PM   
qhplar

 

Posts: 6
Joined: 18.Feb.2001
From: NJ
Status: offline
My auto dial for ISA server isn't working with RASPPPOE. I'm getting failures in my event log relating to RRAS. Do I need RRAS running to get this operational? If so what is the setup needed?

Post #: 1
RE: RRAS needed for RASPPPOE dail-up? - 19.Feb.2001 12:42:00 AM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Qhplar,

I've haven't had a chance to work with PPPoE myself, but we had a discussion on this a couple of weeks ago. Do a search for PPPoE and the details on how to get this working should be in those conversations.

HTH,
Tom

------------------
Tom Shinder
http://www.isaserver.org/shinder/


(in reply to qhplar)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> General >> RRAS needed for RASPPPOE dail-up? Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts