• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

HTTP Publishing problem

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2004 General ] >> Web Publishing >> HTTP Publishing problem Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
HTTP Publishing problem - 21.Nov.2005 9:39:54 PM   
atakacs

 

Posts: 5
Joined: 29.Jan.2004
Status: offline
Ok, I have a NLB setup with ISA2004EE with one web publishing rule (trying to start conversion and phase out our ISA2000 server).

Anyway, I know this used to work because I tested it and things were all good, weeks and weeks ago. Now I'm getting 12202 errors when trying to access its publish. I managed to fix it by adding the network set "Internal" to the system policy "Various -> Allowed Sites" but I don't think I should have to. Any reason why this might be happening?

Also, maybe related and maybe not, but I had pings enabled on the array for troubleshooting, and if I pinged the NLB'd virtual address, I'd get double responses as if both servers were responding with the same sequence number. Is this normal or not?

Thanks.
Post #: 1
RE: HTTP Publishing problem - 22.Nov.2005 1:27:39 AM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi ATA,

Are you using NLB on the both the internal and external interfaces?

Thanks!
Tom

_____________________________

Thomas W Shinder, M.D.

(in reply to atakacs)
Post #: 2
RE: HTTP Publishing problem - 22.Nov.2005 4:08:49 PM   
atakacs

 

Posts: 5
Joined: 29.Jan.2004
Status: offline
Yessir, both interfaces are NLB'd - so 3 NICs total for each server.

(in reply to tshinder)
Post #: 3
RE: HTTP Publishing problem - 29.Nov.2005 12:34:22 AM   
atakacs

 

Posts: 5
Joined: 29.Jan.2004
Status: offline
Is there some special consideration I need to look for when using NLB on both interfaces?

(in reply to atakacs)
Post #: 4
RE: HTTP Publishing problem - 11.Jan.2006 11:00:32 PM   
atakacs

 

Posts: 5
Joined: 29.Jan.2004
Status: offline
Sorry to bring up an old post, but does anybody have any more information on this issue that could help?

Thanks...

(in reply to atakacs)
Post #: 5

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2004 General ] >> Web Publishing >> HTTP Publishing problem Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts