• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

strange problem

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2004 Cache] >> General >> strange problem Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
strange problem - 22.Nov.2005 7:47:46 PM   
crashadder

 

Posts: 6
Joined: 22.Nov.2005
Status: offline
Hello,
I am using an isa server 2004 standar edition on single nic w2k3 server sp1 for web proxy only. (integrated with websense 5.5) I have absolutely no problem with access policies whatso ever.. 3 client computers in my network makes a vpn connection to another network to reach a published intranet site. The vpn connection is successfully made. However when they type. intranet.thedomain.com for the website they got the isa server denied the request message. At first i tried the " do not use proxy option ...." it seemed to work fine. Then i cahnged some settings for clients. i made the necesasry wpad settings because mobile users had problems.  I am now getting the same error.
Any ideas? 
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2004 Cache] >> General >> strange problem Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts