• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

ISA 20004 SP2 big problems encountered

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2004 Cache] >> General >> ISA 20004 SP2 big problems encountered Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
ISA 20004 SP2 big problems encountered - 9.Mar.2006 7:52:03 AM   
atan

 

Posts: 1
Joined: 9.Mar.2006
Status: offline
We have installed SP2 on our ISA 2004 SP1 (Single NIC acting as our internal Web/Proxy Cache server) about 3 weeks ago, we then encountered the following ISA 2004 'QA' issues:-

1. All our clients are running latest IE 6.0.2900.2180 are unable to visit any SSL web sites. All the IE6 browsers will bomb out, ie close by itselves automatically upon visiting any HTTPS sites which were working perfectly when we have ISA 2004 SP1.

We then tested with IE7 Beta2 and Mozilla Firefox v1.5, and both software can visit any HTTP and HTTPS web sites with no issue.

2. Since we are still using IE6 throughout the company, we have no choice but were forced to roll back to ISA2004 SP1. After that the ISA Firewall service will start momentariliy and keep crashing without Dr. Watson, but generating the following errors in the event viewer:-

"Faulting application wspsrv.exe, version 4.0.2163.213, stamp 420bdbd0, faulting module w3filter.dll, version 4.0.2163.213, stamp 420bdb9b, debug? 0, fault address 0x00082c27"

We repeat to uninstall SP2 on our second ISA 2004 server and we have encountered the same problem. Now we are down with 2 unusable ISA 2004 servers which were functioning perfectly when on ISA 2004 SP1. We do not have any third-party software installed and they are all pure ISA 2004 by itself.

So as a temporary measure, I have to uninstall ISA 2004 completely, install ISA 2004 + SP1, then import/restore the SP1 .xml configuration saved before we perform the upgrade to SP2. I managed to get both servers to be functioning again, but I still need to reapply some post SP1 hotfixes to fix some known bugs after SP1.

So my questions are:-

1. I have heard someone mentioning about Windows Installer v3.0 that needs to be there before installing SP2 from SP1, otherwise the uninstall will fail. Both our boxes have Windows Server 2003 with SP1 plus all the latest and greatest patches, also with MSI v3.01.4000.1830. Has anyone encountered issue as I have rolling back to SP1?

2. Has anyone encountered IE6 crashing issue when visiting any SSL sites via ISA2004 SP2?

< Message edited by atan -- 17.Mar.2006 1:16:15 AM >
Post #: 1
RE: ISA 20004 SP2 big problems encountered - 11.Mar.2006 6:55:49 AM   
Sunny.C

 

Posts: 801
Joined: 5.Apr.2005
From: sydney
Status: offline
There is a issue going on with accessing certain sites with service pack 2. The only way to fix the problem at the moment is to uninstal SP2.

(in reply to atan)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2004 Cache] >> General >> ISA 20004 SP2 big problems encountered Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts