• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Problem redirecting SSL to SSL

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> Problem redirecting SSL to SSL Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Problem redirecting SSL to SSL - 1.Sep.2006 1:13:53 PM   
hugonow

 

Posts: 2
Joined: 1.Sep.2006
Status: offline
Hi all.
I'm experiencing some difficulties to get the bridging SSL to SSL working.
I have a rule in ISA2006 that receive HTTP or HTTPS and redirect HTTP to HTTPS.
The connection works perfectly, but the comunication between the ISA and the exchange FE, must be in http.
If I redirect to SSL it wont work, and in the logging I can't see a reason why.
If I select in the bridging to redirect to HTTP to the FE it works.
If I try with the client directly to the FE it works with SSL.
I have a internal CA, the certificate have the right names. I have no errors connecting from a domain client machine.
I follow Tom's articles to install de certificate on the Isa server, and is working, because I can access to the ISA with SSL.
Anyone with that problem?
Thanks
Post #: 1
RE: Problem redirecting SSL to SSL - 2.Sep.2006 5:05:09 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Hugo,

For the instructions in the articles and READ the explanations. They're not MS KBs, they're actually instructional so that you'll be able to figure things out when they go wrong.

Try reading them again and read for understanding.

HTH,
Tom

_____________________________

Thomas W Shinder, M.D.

(in reply to hugonow)
Post #: 2
RE: Problem redirecting SSL to SSL - 27.Sep.2006 4:25:47 PM   
hugonow

 

Posts: 2
Joined: 1.Sep.2006
Status: offline
I found what is wrong.
I have to disable the forms based authentication on the Front End Servers.
I had forms enabled on the ISA and on the FEs.
After disabled forms based aut. on the FE, it start to works, even with SSL forced.

and Tom sorry if it seems I didnt even search or read about that, but I did.
anyway I hopes this helps someone stucked with this situation

Hugo

(in reply to tshinder)
Post #: 3
RE: Problem redirecting SSL to SSL - 29.Sep.2006 3:44:46 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Hugo,

Good to hear you got it working and thanks for the follow up!

You're right, I don't know if I always mention that FBA must be disabled on the FE Exchange Server. If I didn't mention it, then my bad.

I'll make a quick blog post now just to make it a point :)

Thanks!
Tom

_____________________________

Thomas W Shinder, M.D.

(in reply to hugonow)
Post #: 4

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> Problem redirecting SSL to SSL Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts