• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

RE: Cannot publish OMA, EAS and OWA with only one listener

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> RE: Cannot publish OMA, EAS and OWA with only one listener Page: <<   < prev  1 [2]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
RE: Cannot publish OMA, EAS and OWA with only one listener - 26.Sep.2006 1:34:56 PM   
FrancWest

 

Posts: 70
Joined: 22.Jul.2004
Status: offline
Hi Tom,

ok, I'll let you know the outcome.

Franc.

(in reply to tshinder)
Post #: 21
RE: Cannot publish OMA, EAS and OWA with only one listener - 27.Sep.2006 2:27:49 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Thanks!
Tom

_____________________________

Thomas W Shinder, M.D.

(in reply to FrancWest)
Post #: 22
RE: Cannot publish OMA, EAS and OWA with only one listener - 3.Oct.2006 1:46:41 PM   
FrancWest

 

Posts: 70
Joined: 22.Jul.2004
Status: offline
Hi Tom,

with the help of MS support it's now working. We had to check 'require all users to authenticate' on the advanced settings of the listener. Then it works fine. I'm still confused why it doesn't work without this setting with a PocketPC, but does work fine with a desktop pc and a nokia E70 though.

Franc.

(in reply to tshinder)
Post #: 23
RE: Cannot publish OMA, EAS and OWA with only one listener - 11.Oct.2006 4:30:31 PM   
Ian@bbits.co.uk

 

Posts: 6
Joined: 1.Mar.2002
Status: offline
quote:

We had to check 'require all users to authenticate' on the advanced settings of the listener. Then it works fine.


Hi,

We have the same issue, but this solution, though successful for OMA and the Pocket PC Client, means that others sites on the same listener now get a logon screen.  These other sites are using the same listener because we have them published on the same IP and port and use host headers to distinguish them.  But we don't want authentication on them.

So is there any other solution?  Is this is case of the device not being detected correctly?  Changes in Machine.config perhaps to add the device profile?

Any help greatly appreciated.

Kind regards,

Ian

(in reply to FrancWest)
Post #: 24

Page:   <<   < prev  1 [2] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> RE: Cannot publish OMA, EAS and OWA with only one listener Page: <<   < prev  1 [2]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts