• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Issues with SurfControl and Post SP2 hotfixes

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2004 Misc.] >> 3rd Party Add-ons >> Issues with SurfControl and Post SP2 hotfixes Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Issues with SurfControl and Post SP2 hotfixes - 25.Sep.2006 9:45:35 AM   
Ashokk001

 

Posts: 244
Joined: 6.Oct.2005
Status: offline
Hi All,

We have SurfControl webfilter installed on a ISA 2004 SP2 Std Edition. The first time we noticed the problem was when we installed SP2 for isa 2004. The issues is that whenever there is an isa hotfix that gets installed which relate to the compression filter or diffserv filter surf control does not block the sites that should be blocked.

We contacted surfcontrol and they told us to diable the filters because all three of them (surfcontrol, diffserv and HTTP compression filter) have the high priority and therefore they try to get hold of the traffic to inspect it as soon as its seen on isa server.

So the problem is that Compression filter and diff serv filter takes over the prioroty from surf control and therefore SC can't inspect it and lets it pass. This is the info i got from their tech support personnel.

The solution is to uninstall and reinstall SC as that will put the surfcontrol filter back at the top again. We did this an things were working fine SC was blocking the sites etc.

Then we installed hotfix KB833390 that we got from PSS for isa 2004 sp2 std edt. and the problem came back up again. SC would not block the sites yet it was categorising it correctly. So i diabled the HTTP compression filter and DiffServ filter and it started to work again.

I decided to turn on the filters (HTTP and DiffServ) again to see if it made a difference but SC still blocks it as it should so that part is working okay now. Now of course i want to know if the HTTP compression filter is working or not.

Is there anyway to check to see if the compression filter is working?

TIA,

Ashok.

< Message edited by Ashokk001 -- 25.Sep.2006 9:48:35 AM >
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2004 Misc.] >> 3rd Party Add-ons >> Issues with SurfControl and Post SP2 hotfixes Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts