• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Isa not working

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> General >> Isa not working Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Isa not working - 16.Oct.2006 5:14:17 AM   
alexr1

 

Posts: 1
Joined: 16.Oct.2006
Status: offline
Hi ....after installing windows server 2003 isa server is not working..what i mean..the policies is not working..i have groups with restricted access to sites,but the members can see any site they want..the policies dont work.do you know any solution?had happened to anyone else???this happened after server 2003 was online

< Message edited by alexr1 -- 17.Oct.2006 3:50:23 AM >
Post #: 1
RE: Isa not working - 15.Dec.2006 4:20:22 PM   
darweesh1

 

Posts: 53
Joined: 28.Jan.2003
From: UAE
Status: offline
Windows 2003 installation has nothing specifically to do with this issue, but the only thing is that ISA 2000 does not work well with windows 2003 UNLESS you install the ISA 2000 Service Pack 2. If you did not install it then please go to http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=c8d3d98b-1cd4-406a-a04a-2aa2547d09a3&displaylang=en

and If you installed it, then if it is the destination sets that you have used and site an content rules then delete the rules and recreate them.

(in reply to alexr1)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2000 General] >> General >> Isa not working Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts