failed connection attempts after upgrade (Full Version)

All Forums >> [ISA 2006 General] >> Installation and Planning



Message


The Flash -> failed connection attempts after upgrade (18.Oct.2006 5:42:22 PM)

Hi
I did fresh install of ISA2006 std on 2 new servers and imported a 2004std XML from each server i replaced..
I used the same server name, host file and ips as the old servers now both servers are having the same problems
its having problems taking conections  from our clinets and sending them to our AV servers.
In the log it shows that the destination ip is itself when on the original servers they pointed to our AV server
also in the URL under the loggin tab it used to be http://serverip/scripts
and now its http://servername/script
all the other policys worked and the difference is that they are using www
this is the only policy that uses an ip.
 
any help would be appreciated




tshinder -> RE: failed connection attempts after upgrade (20.Oct.2006 10:32:35 AM)

Hi Flash,

What rules aren't working correctly?

Thanks!
Tom




The Flash -> RE: failed connection attempts after upgrade (20.Oct.2006 11:14:04 AM)

if i am looking at this right its the firewall Policy rule

thanks




tshinder -> RE: failed connection attempts after upgrade (21.Oct.2006 12:52:30 PM)

Which one?




The Flash -> RE: failed connection attempts after upgrade (21.Oct.2006 10:03:04 PM)

The 2 policies are working now I went to this TAB Authentication Delegation and changed it to this “No Delegation, and Client Cannot Authenticate Directly” and they started working these two are using IPs and are used for our clients to connect to a virus server and windows update server.
The other policies are using URL’s and they are working fine with this setting “No Delegation, but Client May Authenticate Directly” these are web sites where you have to log in to one is OWA and the others are some company applications.

Thanks for offering to help




Page: [1]