• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

On my 3rd attempt with ISA 2K6

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 General] >> Installation and Planning >> On my 3rd attempt with ISA 2K6 Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
On my 3rd attempt with ISA 2K6 - 26.Oct.2006 12:58:38 PM   
Brenta2

 

Posts: 6
Joined: 3.Oct.2006
Status: offline
Here is the chaos;
Simply put..Want some added security to our OWA Access.
We have 2   XCHG2003 boxes.
I have added a front end server.
I want the ISA box in our DMZ to point to frontend server.
I can (from private IP) access via http://frontend  IP (10.0.0.14) no problems (I can access this from any of our subnets including a different box in our DMZ 10.0.50.102).
Once I add the ISA (in our DMZ), we should be able to go to http://10.0.50.110 (IP of ISA in DMZ) and have that box go directly to FrontEnd Server.
I have NATed out webmail.ourdomain.com to go to 10.0.50.110.

I have tried this 2 different times and all I get is frustrated...
I do have a few event errors I have noticed on my ISA box and I believe the confusion is in this ISA firewall... I am afraid I am going in circles trying to finish this off...

Any documents out there on how to do this simple (for you ISA pro's) chore?

Thanks for your time and patience.
Post #: 1
RE: On my 3rd attempt with ISA 2K6 - 26.Oct.2006 2:25:58 PM   
Brenta2

 

Posts: 6
Joined: 3.Oct.2006
Status: offline
Update on Event Errors;
Source (Of course) MS ISA
Event ID 21216

"Teh WEB Publishing rule OWA Publish, failed because the Web listener selected is not valid. Verify that the WEB Listener specifies a valid IP on this computer.


Thanks,

Brent

(in reply to Brenta2)
Post #: 2
RE: On my 3rd attempt with ISA 2K6 - 27.Oct.2006 1:23:42 PM   
Brenta2

 

Posts: 6
Joined: 3.Oct.2006
Status: offline
Ok... So up all night, and that back at again this morning....
It works now (sort of) after removing on my front end server "Require Secure Channel".
We do not want to use any /exchange. Straight forward http://webmail.ourdomain.com as user friendly as possible.

Still a few concerns, will buying SSL cause chaos again?
Can we eliminate the /exchange
Do I need to purchase a "Wildcard SSL Cert" or is a "Standard SSL Cert" suffice(only used for OWA)?

Boards and Tutorials are nice and helpfull but most of what we want to accomplish at the end of it all relates to the ISA 2004.

Sorry if the questions seem idiotic but frustration has gotten the better of me here....

Thanks,

Brent

(in reply to Brenta2)
Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 General] >> Installation and Planning >> On my 3rd attempt with ISA 2K6 Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts