• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA Relay?

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> OWA Relay? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA Relay? - 5.Nov.2006 5:49:42 PM   
x102020

 

Posts: 53
Joined: 23.Oct.2006
Status: offline
Hey there, me again! :) :) :)

Got a question, I'm have a hard time getting the OWA to publish correctly.

It has been secured on an SSL cert both internally and externally (both servers) as we have a Back to Back Firewall setup. Our frontend firewall allows all traffic at this point for troubleshooting also.

So the problem, When external users check the webmail (see here: https://mail.gelcellcapsules.com), it brings up a 'page under construction' display.

Which is the IIS that's installed on the ISA server.

Exchange is setup on an internal server.


How do I relay the webmail from the exchange server's IIS to the ISA IIS? I've setup a listener, and as you can see, it still routes me to ISA's IIS, and not the internal exchange IIS.


HELP!!!


thanks,
10  
Post #: 1
RE: OWA Relay? - 5.Nov.2006 8:25:21 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
IIS should NEVER be installed on the ISA Firewall.

HTH,
Tom

_____________________________

Thomas W Shinder, M.D.

(in reply to x102020)
Post #: 2
RE: OWA Relay? - 6.Nov.2006 11:08:05 AM   
x102020

 

Posts: 53
Joined: 23.Oct.2006
Status: offline
Ah, that makes sense then.

I guess I'll have to re-read the article with Mail Essentials and Mail Security then, cause I thought I was sure that Mail Security needed IIS?


thanks,
10  

(in reply to tshinder)
Post #: 3
RE: OWA Relay? - 6.Nov.2006 3:39:33 PM   
x102020

 

Posts: 53
Joined: 23.Oct.2006
Status: offline
Alright,


one last thing from me. On the exchange server, I have the default site redirected to /exchange, but when I look on the web, it doesn't do the redirect?

I'm trying to accomplish:
https://mail.gelcellcapsules.com
instead of:
https://mail.gelcellcapsules.com/exchange

I've even tried creating a redirect script, but that doesn't do it?

Also, when I try to login, I get a 403 error?


help,
thanks,
10

< Message edited by x102020 -- 6.Nov.2006 3:44:15 PM >

(in reply to x102020)
Post #: 4
RE: OWA Relay? - 9.Nov.2006 10:48:11 AM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Create a Deny rule for owa.domain.com/

Then redirect it to owa.domain.com/exchange

I'm demo'ing how to do it at the ExchangeConnections conference in Las Vegas in about two hours -- so you still have time to come see! :)

Tom

_____________________________

Thomas W Shinder, M.D.

(in reply to x102020)
Post #: 5

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> OWA Relay? Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts