• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

EAS and Nokia Mail for Exchange trouble

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Web Proxy] >> Unihomed >> EAS and Nokia Mail for Exchange trouble Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
EAS and Nokia Mail for Exchange trouble - 14.Nov.2006 3:05:11 AM   
brandy

 

Posts: 4
Joined: 25.Aug.2005
Status: offline
I have problem after upgrade to ISA 2006 with my Nokia users.

My scenario is like this.

Internet - Single ISA 2006 server (single NIC, and a use single network adapter template for network) - Exchange 2003 FE - Exchange 2003 Cluster

EAS for users with Windows Mobile 5.0 work fine, but for my Nokia users with the program Mail for Exchange get an error that says that the username/password is wrong. I test the username/password on a Windows Mobile 5.0 and it works.

On the Exchange FE IIS log I get this error when Nokia phone connect.

401 2 2148074254

Is there someone out thers who can connect with Nokia phones and use ISA 2006?

best regards Brandy
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Web Proxy] >> Unihomed >> EAS and Nokia Mail for Exchange trouble Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts