• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA HTTPS error 12239

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> OWA HTTPS error 12239 Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA HTTPS error 12239 - 13.Dec.2006 10:54:40 AM   
mdekker

 

Posts: 3
Joined: 29.Jun.2006
Status: offline
Hello,

I've setup a ISA 2006 server, 2 nic's. One connected directly to my ADSL-router (IP 10.0.0.200), other nic is connected on my lan (192.168.10.1).
Server is setup in an workgroup.

Created a DC and an Exchange 2007 BETA 2 server.
Created a weblistener only with HTTPS, certificate, AD authentication, etc..
Internal it works ok, external it popups the logonscreen (Form based) but after I try to logon I receive error: 12239.

Any help would be great!

Michiel Dekker
The Netherlands
Post #: 1
RE: OWA HTTPS error 12239 - 18.Dec.2006 11:44:39 AM   
mdekker

 

Posts: 3
Joined: 29.Jun.2006
Status: offline
I've put the ISA 2006 server in my domain, created the OWA rule and the weblisterner again, and now everything is working like a charme!

Michiel

(in reply to mdekker)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> OWA HTTPS error 12239 Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts