• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Web proxy filter problem

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Firewall] >> HTTP Filtering >> Web proxy filter problem Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Web proxy filter problem - 17.Dec.2006 3:22:36 PM   
mamo

 

Posts: 23
Joined: 22.Sep.2006
Status: offline
Hi,

I replaced our new firewall with ISA Server 2006. In the design phase we installed a new Internet connection so I had the chance to install ISA server on this new Internet connection and try it out before we shout down our old firewall
During testing, I had a temporary Internal IP-address on my Internal NIC and everything worked perfect. The day we took down the old firewall, I replaced the temporary Internal IP-address on the ISA with the Internal IP-address from the old one. After that, I was not able to surf the Internet on Http from my Internal Secure NAT clients, but when I disable the Web proxy filter, it starts working again?

Anyone?

/Marten
Post #: 1
RE: Web proxy filter problem - 3.Jan.2007 10:36:45 AM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Marten,

Configure the clients as Web proxy clients and that should get things working nicely. Remember, SecureNAT is only for published servers and non-Windows OS machines.

HTH,
Tom

_____________________________

Thomas W Shinder, M.D.

(in reply to mamo)
Post #: 2
RE: Web proxy filter problem - 9.Jan.2007 2:36:14 AM   
mamo

 

Posts: 23
Joined: 22.Sep.2006
Status: offline
Hi Tom,

Thanks for your answer!

But why does it worked with Secure NAT before I changed my IP address?

We use another proxy server so I can not use the web proxy client, or?

Thanks /Marten

(in reply to tshinder)
Post #: 3
RE: Web proxy filter problem - 8.Sep.2011 1:07:30 AM   
shinma

 

Posts: 1
Joined: 8.Sep.2011
Status: offline
Hi,

I install win 2003 server r2 and the middle of it, Isa server, then I created a rule - all outbound traffic from 192.168.20.6 to an external
user settings in IE to a proxy server. 192.168.20.1:8080
 Internet does not work
as soon turn off the filter web proxy in  settings HTTP protocol  internet starts working.
Prompt where an error.

Thanks

< Message edited by shinma -- 8.Sep.2011 1:12:36 AM >

(in reply to mamo)
Post #: 4

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Firewall] >> HTTP Filtering >> Web proxy filter problem Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts