• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Redirection stopped for no apparent reason

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> Redirection stopped for no apparent reason Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Redirection stopped for no apparent reason - 9.Jan.2007 1:13:48 PM   
rcapone

 

Posts: 1
Joined: 9.Jan.2007
Status: offline
I successfully setup OWA publishing using ISA 2006 in our DMZ as a front end to Exchange 2003 in our internal domain using the documentation I found here. Once I had that working, I added HTTP to HTTPS redirection & a rule to redirect webmail.XXXXX.org to webmail.XXXXX.org/exchange to make things easier for our users. It worked great at first, but then stopped for no apparent reason. I've looked over the configuration multiple times & everything looks correct, but it just will not work. OWA using the full address (https://webmail.XXXXX.org/exchange) still works fine. Any ideas?
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> Redirection stopped for no apparent reason Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts