• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

RE: Client Access Problems using SSL

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2004 Firewall] >> Access Policies >> RE: Client Access Problems using SSL Page: <<   < prev  1 [2]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
RE: Client Access Problems using SSL - 24.Jan.2007 4:36:01 AM   
Ashokk001

 

Posts: 244
Joined: 6.Oct.2005
Status: offline
Hi Guys,

Sorry to interrupt your conversation, but when i calls MS for the hotfix you mentioned Steffan, they said that its only available for the itanium process and not for the 32 or 64 bit? Seem a bit strange to me.

Can anyone confirm this - i'm after the 925232 hotfix.

Many thanks!

Ash.

(in reply to spouseele)
Post #: 21
RE: Client Access Problems using SSL - 24.Jan.2007 5:59:16 AM   
stosti

 

Posts: 136
Joined: 27.Oct.2003
Status: offline
I will check with them and my engineer today.

Thanks Ash

(in reply to Ashokk001)
Post #: 22
RE: Client Access Problems using SSL - 24.Jan.2007 2:53:50 PM   
spouseele

 

Posts: 12830
Joined: 1.Jun.2001
From: Belgium
Status: offline
Hi Ash,

that's not mentioned in the KB itself nor in the related KB. Are you sure?

I can't test it because I'm already running ISA 2006!

Thanks,
Stefaan

(in reply to stosti)
Post #: 23
RE: Client Access Problems using SSL - 25.Jan.2007 3:43:59 AM   
Ashokk001

 

Posts: 244
Joined: 6.Oct.2005
Status: offline
Hi Stefaan,

This is what I was told when I rang Microsoft to obtain the hotfix. They said that they can send the hotfix and it might work or might not.

I thought this is really strange as the article simple mentions it applied to 2004 Std and Enterprise and nothing about the platform.

I might ring them again but its likely to be the same but at least it will confirm it.

Ash.

< Message edited by Ashokk001 -- 25.Jan.2007 3:47:08 AM >

(in reply to spouseele)
Post #: 24
RE: Client Access Problems using SSL - 25.Jan.2007 3:59:01 AM   
Ashokk001

 

Posts: 244
Joined: 6.Oct.2005
Status: offline
Quick Update:

I call MS Tech support and this time they are sending me the hotfix!! how inconsistant, keep being told different things.

Strange!

Anyway i'm awaiting the email from them and they are sending me the hotfix. They did ask the usual questions about which version of ISA Server we have and what OS ISA is running on etc.

Ash.

(in reply to Ashokk001)
Post #: 25
RE: Client Access Problems using SSL - 25.Jan.2007 6:35:26 AM   
stosti

 

Posts: 136
Joined: 27.Oct.2003
Status: offline
I asked the engineer that is working with me to resolve my issue as well.  He did not know but is checking.  He asked me to apply a different hotfix a week ago.  It's date was July.

Scott

(in reply to Ashokk001)
Post #: 26
RE: Client Access Problems using SSL - 25.Jan.2007 9:27:27 AM   
Ashokk001

 

Posts: 244
Joined: 6.Oct.2005
Status: offline
Hi Scott,

I called Microsoft again and despite them sending me the hotfix it was for enterprise edition but they are saying that is only available for the itanium processor (KB925232 ) , i have got this confirm now.

Ash.

(in reply to stosti)
Post #: 27
RE: Client Access Problems using SSL - 25.Jan.2007 3:35:27 PM   
spouseele

 

Posts: 12830
Joined: 1.Jun.2001
From: Belgium
Status: offline
Hey guys,

I suggest you contact Jim Harrison at Microsoft to get a authoritative answer. He can be contacted at:
- jim@isatools.org
- Jim.Harrison@microsoft.com

This are the ISA 2004 post SP2 hotfix rollup's I'm aware of:
- http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;917902
- http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;919012
- http://support.microsoft.com/kb/919621/
- http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;920716
- http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;921937
- http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;923330
- http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;923767
- http://support.microsoft.com/kb/925232

Take note they are cumulative though you should check out all the KB's to find out wat is fixed and if you need to implement some registry changes.  

HTH,
Stefaan

(in reply to Ashokk001)
Post #: 28
RE: Client Access Problems using SSL - 26.Jan.2007 3:35:12 AM   
Ashokk001

 

Posts: 244
Joined: 6.Oct.2005
Status: offline
Good stuff Stefaan,

I'll contact Jim.

Thanks!

Ash.

(in reply to spouseele)
Post #: 29
RE: Client Access Problems using SSL - 26.Jan.2007 6:29:41 AM   
spouseele

 

Posts: 12830
Joined: 1.Jun.2001
From: Belgium
Status: offline
Hi Ash,

glad to hear I could help!

Thanks,
Stefaan

(in reply to Ashokk001)
Post #: 30

Page:   <<   < prev  1 [2] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2004 Firewall] >> Access Policies >> RE: Client Access Problems using SSL Page: <<   < prev  1 [2]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts