• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Slow OWA using ldap auth.

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> Slow OWA using ldap auth. Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Slow OWA using ldap auth. - 8.Feb.2007 4:58:54 AM   
jake_1006

 

Posts: 8
Joined: 8.Feb.2007
Status: offline
Hi..

Need some help... I have published OWA 2007 through ISA 2006 (on DMZ).

I started using Radius auth. and logon to OWA took just 2. sec...

I wanted to use the change password features so decided to use Ldap.. But logon to OWA now took 60 sec.
I added ISA server to my domain and when using Windows auth. logon to OWA is about 15 sec.

Now, with all relevant (if think) ports open Ldap auth. is still 60 sec...

Do You know how I get quicker logon using Ldap?

Thank You

Jakob....
Post #: 1
RE: Slow OWA using ldap auth. - 12.Feb.2007 8:53:34 AM   
jake_1006

 

Posts: 8
Joined: 8.Feb.2007
Status: offline
I guess something is wrong with my certificates.. But cannot figure out what...
Ldap authentication from a non ISA server in my DMZ worŽks fine.

Reading other forums I suspect the slow logon has something to do with crl checking...

Could someone give a hint on how to troubleshoot this?

By the way. I'm using an internal MS CA.

(in reply to jake_1006)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> Slow OWA using ldap auth. Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts