• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Client login

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> Client login Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Client login - 28.Mar.2007 5:19:35 PM   
vladimir

 

Posts: 2
Joined: 28.Mar.2007
Status: offline
Hi,

We have ISA 2006 standard and we want publish OWA in ISA. I published Web site with web listener not to use SSL and published web client access with web listener to use SSL.

There are two NICs card.

External configured with GW and no DNS

Internal no GW and DNS configured.

I am getting login screen, but when I put my user name and p/w that whay I get






You could not be logged on to ISA Server. Make sure that your domain name, user name, and password are correct, and then try again.

I think somehow ISA does not talk to AD, but reason I do not know.

If any one had that problem before or know what is problem, please help me

Thank you

Vlad
Post #: 1
RE: Client login - 2.Apr.2007 3:51:50 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Hi Vlad,

Is the ISA Firewall a member of the domain?

Thanks!
Tom

_____________________________

Thomas W Shinder, M.D.

(in reply to vladimir)
Post #: 2
RE: Client login - 2.Apr.2007 3:58:19 PM   
vladimir

 

Posts: 2
Joined: 28.Mar.2007
Status: offline
Hi, Tom!

Yes ISA is member of  Domain.

Thank you

Vlad

(in reply to vladimir)
Post #: 3
RE: Client login - 4.Apr.2007 3:00:31 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Are there any entries in the event viewer indicating a failure to communicate with the AD?

Thanks!
Tom

_____________________________

Thomas W Shinder, M.D.

(in reply to vladimir)
Post #: 4
RE: Client login - 10.Apr.2007 5:04:22 AM   
ldoodle

 

Posts: 158
Joined: 21.Mar.2005
From: England
Status: offline
***
I HAVE SORTED IT SO PLEASE IGNORE THIS POST
***

Hi Tom,

To save starting a new thread, I will jump onto this one.

I have the same problem, excpet our ISA server (2006) is in the DMZ, and is not part of our Domain. This is also a single NIC config...

I have an SSL Exchange OWA publishing rule with the following config:

Publishing Rule
----------------
Name: Exchange OWA
Action: Allow
Protocols: HTTPS
From/Listener: Exchange OWA
To: mail (10.86.76.20)
Condition: All Authenticated Users

Listener
---------
Name: Exchange OWA
Networks: Internal (0.0.0.1 - 126.255.255.255 & 128.0.0.0 - 255.255.255.254)
Connections: Enable SSL - 443
Certificates: Used one I created use Win2K3 Certificate Services
Authentication: HTML Form Authentication using LDAP to DC (10.86.76.21)
SSO: Disabled

If I change to All Users on the publishing rule, I get the following error message:

'Error Code: 500 Internal Server Error. The certificate chain was issued by an authority that is not trusted. (-2146893019)'

Any suggestions?

Thanks/...

< Message edited by ldoodle -- 10.Apr.2007 7:50:58 AM >

(in reply to tshinder)
Post #: 5
RE: Client login - 11.Apr.2007 12:32:48 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
OK, thanks!

Looks like it was a certificate issue.

Tom

_____________________________

Thomas W Shinder, M.D.

(in reply to ldoodle)
Post #: 6

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> Client login Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts