• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Problem with IE7 Clients

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> Problem with IE7 Clients Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Problem with IE7 Clients - 10.Apr.2007 11:02:25 AM   
PCC

 

Posts: 199
Joined: 13.Nov.2001
From: Michigan
Status: offline
I'm having problems with some IE7 clients logging into OWA through FBA on the ISA server.  Some login fine and others get looped back to the login page every time they try to login.  I have checked the security settings and they are all set to default on clients that work and clients that don't work.  The clients that don't work can log in fine with the "lite" settings though.  MS KB suggestes that it is IE7 security related but they don't offer a solution.

Does anyone have any idea why some IE7 clients might be having a problem logging in?
Post #: 1
RE: Problem with IE7 Clients - 16.Apr.2007 11:17:00 AM   
PCC

 

Posts: 199
Joined: 13.Nov.2001
From: Michigan
Status: offline
Am I the only one who has had this problem?

(in reply to PCC)
Post #: 2
RE: Problem with IE7 Clients - 16.Apr.2007 11:25:30 AM   
Zabulon

 

Posts: 22
Joined: 23.Jan.2007
Status: offline
I am not seeing this issue and I have the same setup with RSA login enabled... I have tried on VISTA and XP IE7 with no issues.

(in reply to PCC)
Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> Problem with IE7 Clients Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts