• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OMA problem

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> OMA problem Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OMA problem - 4.May2007 4:47:26 AM   
rs12

 

Posts: 5
Joined: 11.May2006
Status: offline


Hi all.
 
We are currently migrating from ISA2004 to ISA2006 and the articles/posts on ISAserver.org has been very useful during this process.  So thanks guys!!!
 
As part of the upgrade we have introduced an authenticated zone which will hold our FE Exchange server for OWA access.
 
Everything works great except for OMA.
 
When trying to access OMA the following message appears in the browser :
 
Unable to connect to your mailbox on server EXCHANGEBE. Please try again later. If the problem persists contact your administrator.

And the following appears in the FE OWA servers event log:
 
Event Type: Error
Event Source: MSExchangeOMA
Event Category: (1000)
Event ID: 1805
Date:  03/05/2007
Time:  16:12:18
User:  N/A
Computer: EXCHANGEFE1

Description:
Request from user
user@domin resulted in the Microsoft(R) Exchange back-end server EXCHANGEBE returning an HTTP error with status code 403
Response:
Connection: Close
Content-Length: 540
Content-Type: text/html


Original Request:
Content-Type: text/xml
Depth: 0
Content-Length: 389
Expect: 100-continue
Host: gserver9
.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
 
The FE Exchange server in the authenticaed zone is published on the ISA server using seperate rules for OWA and OMA (with both using the same listener)
 
There is still another FE Exchange server in our internal zone and if I change the OMA rule to point to there than OMA works fine.
 
The plan is to have both FE exchange servers in the authenticated zone, but I can't move the second one until I get OMA working.
 
I have looked at KB article 817379 but it doesnt appear to apply to a FE/BE setup.
 
Any ideas ???
 
Thanks
 
Rod
 




Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> OMA problem Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts