You do not have the permissions... (Full Version)

All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing



Message


charlieit -> You do not have the permissions... (9.Jan.2008 8:20:45 PM)

I am trying to publish an Exchange 2003/OWA solution with ISA 2006.  The Front End Exchange Server is in an Authenticated DMZ.  The Back End Exchange Server is on the LAN (Along with the Domain Controller).

From a computer on the LAN I go to https://owa.mydomain.com/exchange (name is changed of course) and I properly get the ISA's forms based authentication screen.  I type my username and password and click "login".

I get an error on the screen: “You do not have the permissions required to access this Web site. Please contact the Web site administrator.”

You can view the log file here (names and IP addresses have been changed):

http://spreadsheets.google.com/ccc?key=pVVg22cjtg2gEFpv7CN8KOQ&hl=en

If you can, please take a look at the log and tell me what you think the problem could be.  I notice things in the log that I am not sure are correct--like "Anonymous" users instead of Authenticated Users and "GET" methods going to "http" instead of "https".  For all I know though, this could be normal. 

If you can't tell what's happening from the logs, do you know how I could troubleshoot this error?

Thank you!

Charlie




charlieit -> RE: You do not have the permissions... (10.Jan.2008 12:42:53 PM)

If that log file location doesn't work for you, try this:

http://spreadsheets.google.com/pub?key=pVVg22cjtg2gEFpv7CN8KOQ&output=html





charlieit -> RE: You do not have the permissions... (17.Jan.2008 10:08:58 AM)

This problem is related...

http://forums.isaserver.org/m_2002060251/mpage_1/key_/tm.htm#2002060251





Page: [1]