• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Strange issue with external access to web site on Win2k3

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2004 General ] >> Web Publishing >> Strange issue with external access to web site on Win2k3 Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Strange issue with external access to web site on Win2k3 - 22.Jan.2008 9:00:24 PM   
frank.lin

 

Posts: 2
Joined: 22.Jan.2008
Status: offline
Hi,
Here is a strange problem that you gurus might be able to assist.
 
I have two web servers. One running on Win2K and other Win2K3. Both host identical pages. Both can be access internally without any issues.
 
Problem occurs when I put both behind the same ISA2004 running on exact same web publishing rule.
 
Site on Win2K runs perfectly.
Site on Win2K3 when accessed with IE generates errors on the site. The error is related to no variable being passed on submit. This error will occur about 95% of the time (it works every now and then). Those issues do not exist when one uses Firefox.
 
What things should I check to see what might be cause of the problem?
Thanks
 
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2004 General ] >> Web Publishing >> Strange issue with external access to web site on Win2k3 Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts