• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

change password button missing from OWA login screen

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> change password button missing from OWA login screen Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
change password button missing from OWA login screen - 27.Jan.2008 7:36:00 AM   
richbaird

 

Posts: 1
Joined: 27.Jan.2008
Status: offline
Hi,

I have problem with my ISA2006 OWA publishing which i am hoping is very simple!
I have a virtual environment which is very straightforward - single back end exchange server, single front end server, single ISA 2006 server set to allow all traffic to all networks, single Windows-based router, and a single XP client. Everything is secured with an SSL certificate.

I have created my OWA publishing rule and web listener, and can quite happily connect to OWA using HTTPS and it's all working fine.

Now, i have ticked the box in my web listener to allow users to change their passwords from the login screen.....but the tick box will not appear in the dialog. I haven't any article anywhere which says to that there is anything more to do than ticking the box.

Help!!!

thanks,
Rich
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Exchange Publishing >> change password button missing from OWA login screen Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts