• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

ISA 2006 Enterprise - Newbie

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Firewall] >> General >> ISA 2006 Enterprise - Newbie Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
ISA 2006 Enterprise - Newbie - 31.Jan.2008 12:39:59 PM   
NATEGREAT

 

Posts: 1
Joined: 31.Jan.2008
Status: offline
My employer uses ISA so I have installed it at home to learn it.  My experience with it so far at work is that its very impressive.  I have the next couple days off so I am configuring it at home and it is definately working.

Server 2003 Enterprise
ISA 2006 Enterprise

I have not defined any entprise rules as of yet and I'm not clear if I need to perhaps this is causing my problem I'm not sure.  I have created a rule under my array to pass all outbound traffic to all users and anonymous users. When I browse to any old web page it tells me that it has been blocked.  I looked under monitoring and I found that the default entrprise rule blocked my attempt to access the web page.  Aren't those default rules applied AFTER my defined allow all rule?  What am I missing on here?  any help would be appreciated.
Post #: 1
RE: ISA 2006 Enterprise - Newbie - 18.Feb.2008 1:43:27 AM   
mdwasim

 

Posts: 37
Joined: 18.Aug.2007
Status: offline
Hello Pal,

Can you please explain in detail the rule that you have created for internet access.

(in reply to NATEGREAT)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Firewall] >> General >> ISA 2006 Enterprise - Newbie Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts