• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

CSS's are not replicating

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 General] >> Installation and Planning >> CSS's are not replicating Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
CSS's are not replicating - 3.Mar.2008 3:30:00 AM   
zuhair.attya

 

Posts: 12
Joined: 3.Mar.2008
Status: offline
hi everybody,

I have installed two ISA server 2006 both, in a domain environment, and acting as firewall and CSS.
I first faced a problem to join the second server to the array, tried to add it to the array members group but did not work.
I could solve it only by using the fwengmon /allow from to by opening the link between the two servers... and tadaaa it worked.
unfortunalty if I reissue the fwengmon with "/noallow" the traffice between the two servers doesn't flow smoothly.
I tried to trace it using the logging, and found that port 2173 is always blocked which is "replication between array members"

is there anything can be done to solve this problem.
I am living with only one CSS now..

Zulu

_____________________________

Zulu
Post #: 1
RE: CSS's are not replicating - 24.Mar.2008 2:06:25 AM   
zuhair.attya

 

Posts: 12
Joined: 3.Mar.2008
Status: offline
I have managed to solve it.

thanks for not replying

_____________________________

Zulu

(in reply to zuhair.attya)
Post #: 2
RE: CSS's are not replicating - 27.Mar.2008 7:18:17 AM   
ducsta

 

Posts: 20
Joined: 27.Feb.2008
Status: offline
Hi Zulu,

How did you resolve it? I'm facing the same problem...

Please help ;)

Ducsta

(in reply to zuhair.attya)
Post #: 3
RE: CSS's are not replicating - 27.Mar.2008 9:28:01 AM   
zuhair.attya

 

Posts: 12
Joined: 3.Mar.2008
Status: offline
hi ducsta,
 
basically, you have to add both CSS's ip addresses to the "Replicate Configuration Storage servers" computer set in Enterprise -> enterprise policy -> toolbox->computer sets.
 
I recommend you to go for a private network between the two CSS's if they are local and add there IP addresses to the Replicate Configuration Storage servers.
 
if you don't succeed in getting them replicated, use the fwengmon tool to open the link between the CSSs and give them time to replicate. then close the connection again.
you can download it for free from microsoft website.


_____________________________

Zulu

(in reply to ducsta)
Post #: 4
RE: CSS's are not replicating - 27.Mar.2008 8:06:38 PM   
ducsta

 

Posts: 20
Joined: 27.Feb.2008
Status: offline
Hi Zulu,

Worked a treat. Thanks mate!

Ducsta

(in reply to zuhair.attya)
Post #: 5

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 General] >> Installation and Planning >> CSS's are not replicating Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts