• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Site to Site VPN not connected?

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA Server 2004 General ] >> General >> Site to Site VPN not connected? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Site to Site VPN not connected? - 9.May2008 6:46:04 AM   
wise_guy2002n

 

Posts: 194
Joined: 21.Jun.2004
From: pakistan
Status: offline
Hi all,
i have a problem to connect two different locations on Site-to-Site VPN, two remote locations once is HeadOffice and second is Branch office both offices are on different cities, i have followed the ISA2004 VPN Deployment Kit scenario to successfully configure the two remote location connectivity but can't accessible whole network even a PING. Some information regarding the network are give below.

HeadOffice
ISA2004 SP3 with 2 NIC's
Internal:172.0.0.1/24
External 10.0.0.1/8
Dial-in: U = branch P = branch (allow access)
BranchOffice
ISA2004 SP3 with 2 NIC's
Internal:192.168.1.1/24
External 10.0.0.2/8
Dial-in: U = main P = main (allow access)

Configured as describe in ISA2004 VPN Deployment Kit but not connected, any suggestions and recommendations. Thanks in advance
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA Server 2004 General ] >> General >> Site to Site VPN not connected? Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts