• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

ISA 2006 on W2K3 Virtual Machine

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Web Publishing >> ISA 2006 on W2K3 Virtual Machine Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
ISA 2006 on W2K3 Virtual Machine - 5.Mar.2009 5:07:13 AM   
shabbir.jadliwala

 

Posts: 19
Joined: 26.Feb.2008
From: Indian in Ireland
Status: offline
Hi,
I have installed ISA server 2006 on a W2K3 Virtual Machine. I mainly use the server for publishing different group exchange servers and they all seems to be working fine for a while. But every once a while (daily or in 2 days) it stops working without generating any error in the Event Viewer or so. I don't use any other services on the ISA server and have blocked all traffic to the ISA server except for HTTP/HTTPS from outside using Checkpoint.

I also turned the ISA Debugging Option just to see if I can find anything using the same and left it on overnight. It did stop once last night and I went through a lot of logs and couldn't find any specific ones related to why it stopped.
I am wondering is there anyway to find why it keeps stopping once every couple of days and is there a way to fix the same.

I am using ISA Server 2006 (version 5.0.5721.240). I have the SP1 downloaded and ready to install for the ISA server, but not sure if I can do that at the moment. I also have Windows version 5.2 R2 (Build 3790.srv03_sp3_grd.080813-1204 : Service Pack 2) and have all windows patches and updates installed on the server.
Any help in regarding the same would be very helpful.

Best Regards,

Shabbir
Post #: 1
RE: ISA 2006 on W2K3 Virtual Machine - 22.Mar.2009 12:10:14 PM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Make sure that both Windows and ISA are fully updated and then try again.

HTH,
Tom

_____________________________

Thomas W Shinder, M.D.

(in reply to shabbir.jadliwala)
Post #: 2
RE: ISA 2006 on W2K3 Virtual Machine - 25.Mar.2009 10:30:59 AM   
shabbir.jadliwala

 

Posts: 19
Joined: 26.Feb.2008
From: Indian in Ireland
Status: offline
Thanks Tom for the reply. I did patch it fully and it worked fine for almost 10 days and then one evening decided to stop again. There are no Windows Update for the same pending.

I restarted the server and after that it has been working fine for the last few days.

(in reply to tshinder)
Post #: 3
RE: ISA 2006 on W2K3 Virtual Machine - 31.Mar.2009 10:13:03 AM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
It could be the hardware or the amount of memory in the VM. Check out those factors and make changes based on your assessment.

HTH,
Tom

_____________________________

Thomas W Shinder, M.D.

(in reply to shabbir.jadliwala)
Post #: 4

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Publishing] >> Web Publishing >> ISA 2006 on W2K3 Virtual Machine Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts