• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Routing Problems VPN site to site

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 General] >> General >> Routing Problems VPN site to site Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Routing Problems VPN site to site - 22.Sep.2009 8:25:22 PM   
jesusep

 

Posts: 3
Joined: 5.Dec.2007
Status: offline
Hi everyone,
I have two ISA Servers 2006 in two remote offices, when i create a VPN Site to Site the connection works great, but there is not routing between networks, i need to create static network or something like that? both isa servers have 4 nics.
Thanks a lot for your help!
Some configuration info:
Both Site Networks have a user account in the other site
working with L2TP/IPSec with PSK (during testing)
the addressing is provided with a static range
the connection (in RRAS) between sites is working

_____________________________

Jesús Peñaranda H.
MCT,MCSES
MCITP:Enterprise Admin
Security+
Post #: 1
RE: Routing Problems VPN site to site - 27.Sep.2009 10:40:49 AM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
When you say there is no routing, what exactly isn't working that should be working?

Thanks!
Tom

_____________________________

Thomas W Shinder, M.D.

(in reply to jesusep)
Post #: 2
RE: Routing Problems VPN site to site - 27.Sep.2009 10:17:08 PM   
jesusep

 

Posts: 3
Joined: 5.Dec.2007
Status: offline
Hi Tom,
Thanks for your interesting.
fortunately, the problem was solved, it was a routing problem, the routing between the remote sites (user in remote office 1 is unable to find resources in remote office 2 and viceversa), this problem is common in scenarios where 3 or more NIC are connected directly to the isa and the addressing used for the site to site VPN is from a static schema (i know now!)
I had to create static routes, that's all.
Have a nice day!
JesusP

(in reply to tshinder)
Post #: 3
RE: Routing Problems VPN site to site - 28.Sep.2009 8:38:22 AM   
tshinder

 

Posts: 50013
Joined: 10.Jan.2001
From: Texas
Status: offline
Great!

Good to hear you got it working and thanks for the followup!

Tom

_____________________________

Thomas W Shinder, M.D.

(in reply to jesusep)
Post #: 4

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 General] >> General >> Routing Problems VPN site to site Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts