• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

HTTPS problem

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 Firewall] >> HTTP Filtering >> HTTPS problem Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
HTTPS problem - 12.Jan.2010 4:22:33 AM   
Xmanster

 

Posts: 2
Joined: 12.Jan.2010
Status: offline
Dear all
i just setup isa 2006 and everything working fine.

only HTTPS links user are not able to open them.
please let me know if there is any configuration to have be done to make rules and links list allowed to my network users like normal http
Post #: 1
RE: HTTPS problem - 18.Jan.2010 5:32:29 AM   
Xmanster

 

Posts: 2
Joined: 12.Jan.2010
Status: offline
any help ?

(in reply to Xmanster)
Post #: 2
RE: HTTPS problem - 18.Jan.2010 10:31:49 AM   
richardhicks

 

Posts: 477
Joined: 20.Jan.2009
From: Southern California
Status: offline
I'll ask a seemingly obvious question...is the HTTPS protocol included in the access rule?

_____________________________

Richard Hicks - Forefront MVP
http://tmgblog.richardhicks.com/
http://directaccess.richardhicks.com/

(in reply to Xmanster)
Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 Firewall] >> HTTP Filtering >> HTTPS problem Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts