• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Welcome to ISAserver.org

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

ISA Server 2006 in NLB appears to split bandwidth

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [ISA 2006 General] >> General >> ISA Server 2006 in NLB appears to split bandwidth Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
ISA Server 2006 in NLB appears to split bandwidth - 22.Jan.2010 6:04:36 PM   
GiantIzzy

 

Posts: 1
Joined: 22.Jan.2010
Status: offline
Hi - I have a Samsung Ubigate 1000 delivering 4 bonded T1s and 6Mb/s of bandwidth to my ISA firewalls.  I have confirmed with our ISP that the Samsung is operating correctly, and if I plug a system directly into the Samsung, I see 6Mb/s up/down.

I have 2 ISA 2006 firewalls in an NLB cluster, and everything works fine, except that the ISA servers themselves, and anyone behind them, can only see up/down speeds of around 3Mb/s...

NLB is configured through ISA.  In ISA monitoring, all services show green and 2 out of 2 servers up.

Any ideas?
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [ISA 2006 General] >> General >> ISA Server 2006 in NLB appears to split bandwidth Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts